Davines

Waarom Davines

Bij Tourmaline werken we met de luxe, hoogwaardige, natuurlijke producten van Davines.

Davines is een merk met een visie, missie en overtuigingen.

Deze ondersteunen wij en dragen wij uit.

Verantwoordelijk

Ons ideaal van schoonheid werkt niet zonder praktische en ‘duurzame’ inspanningen. Voor ons staat duurzaamheid voor de verantwoordelijkheid die we verschuldigd zijn aan onszelf, de mensen waarmee we werken, onze klanten, en de wereld waarin we vandaag en morgen leven en werken.

Onze visie van ‘duurzaamheid’ betreft een scala van verbonden betekenissen. Samenvattend: ‘mooi en goed’ – zoals de oudheid verwees naar een onlosmakelijke eenheid tussen uiterlijke en innerlijke schoonheid – is een manier om te verwijzen naar ‘duurzame schoonheid’. En ‘duurzame schoonheid’ is een synoniem voor Davines.

Ingrediënten

Davines spreekt de voorkeur uit voor ingrediënten van natuurlijke oorsprong of eco-gecertificeerd; gemaakt van hernieuwbare bronnen, duurzaam, niet van petrochemische oorsprong; gemaakt met milieuvriendelijke processen; zo mogelijk biologisch afbreekbaar en met lage giftigheid voor water; afkomstig van teelt in overeenstemming met internationale eco-ethische normen, dus zonder discriminatie en uitbuiting van mensen of het milieu; internationale en typische tradities van andere landen en Italië; met respect voor plaatselijke biodiversiteit; verkocht volgens de principes van eerlijke handel; innovatief, uniek en specifiek, met topkwaliteit en puurheid; in staat om volledige traceerbaarheid te garanderen van het voltooide product; getest op effectiviteit in samenwerking met internationale universiteiten en onderzoekscentra; niet getest op dieren.

Davines, the movie

Visie

Door schoonheid duurzaam te creëren, moedigt Davines mensen aan om zichzelf, de omgeving waarin ze leven en werken en de dingen waarvan ze houden te verzorgen.

Missie

Het doel van Davines is om te inspireren en de kwaliteit van het beroepsleven van schoonheidsprofessionals over de hele wereld te verbeteren door concepten, producten en diensten die ze in staat stellen om unieke ervaringen te bieden aan hun cliënten.

Overtuigingen

  1. Onze stijl weerspiegelt onze nieuwsgierigheid en het open staan voor de wereld – verschillende culturen, gebruiken en mensen die ons echt inspireren – en ons Italiaanse perspectief van geschiedenis en kunst, design en mode, cultuur en levensstijl omdat het ons erfgoed is en wie wij zijn.
  2. We houden van dingen die eenvoud en harmonie uitstralen omdat hun schoonheid altijd modern is.
  3. Hoewel wij de trends volgen, stellen wij ons ten doel om concepten en producten te creëren die voorbestemd zijn om klassiekers te worden met hun tijdloze aantrekkingskracht.
  4. Kwaliteit betekent voor ons het hebben van de vrijheid om de beste producten te creëren met aandacht en respect voor onze leefomgeving, met het gebruik van hoogwaardige, natuurlijke ingrediënten en het toepassen van de wetenschap op elk product om de tevredenheid van onze klanten te garanderen. Kwaliteit is een doel van ons allemaal, van onze partners en consumenten als kwaliteit van leven.
  5. Bij Davines durven we te doen waar we in geloven en in plaats van ons aan te passen aan de massa, laten we onze intuïtie onze weg banen. Dit geeft ons vrijheid om concepten en producten te ontwikkelen die origineel en authentiek zijn en emotioneel verbonden met mensen.
  6. Ons werk is een doordachte balans van inhoud en stijl, natuur en wetenschap, mensen en karakter. Het is wat ons in staat stelt om wat wij levensverbeterende projecten noemen te creëren.
© Copyright - Tourmaline | Powered by ShareAll