Wij zijn er voor u!

Bij Tourmaline werken gespecialiseerde kappers volgens de laatste trends en technieken. Onze medewerkers volgen regelmatig trainingen om op de hoogte te blijven. Kwaliteit staat bij ons hoog op de agenda.

Wij nemen graag de tijd voor u. Uw ontspanning staat voor ons voorop. Dat merkt u zodra u bij ons binnen stapt, maar bijvoorbeeld ook terwijl wij uw haren wassen. U krijgt dan namelijk een heerlijke stoelmassage. Daarnaast verwennen wij u graag met heerlijke koffie, verse Avedathee met altijd iets lekkers.

Wij werken met producten van Davines en Aveda.

afspraak maken
Kimberly

Kimberly

Senior Stylist & Master Colorist

Kimberly is senior stylist en master colorist. Zij werkt sinds 2007 bij Tourmaline. Ze kan heel goed knippen, maar haar passie is kleuren. Dat kan ze heel goed en daar mag ze trots op zijn! Dat zijn wij ook!! Haar hobby’s zijn sporten en gezellige uitjes met haar vriendinnen. Haar grote trots is haar zoontje Daley!

Favoriete product: Davines Volu Mist. Dit product geeft extra volume en stevigheid, zonder dat je haar hard of zwaar wordt.

Kim

Kim

Senior Stylist

Kim is senior stylist. Ze werkt vanaf het eerste uur bij Tourmaline. Op dit moment geniet ze van haar zwangerschapsverlof t/m half december. Haar passies zijn haarstyling en fotografie. Qua hobby’s houdt Kim van shoppen, lekker eten en knuffelen met haar zoontjes Mac en Lewis.

Favoriete product: Davines Nourishing Vegetarian Miracle Conditioner. Dit haarmasker hydrateert en verzwaart het haar niet, zelfs je krullen blijven goed zitten.

Sandra

Sandra

Hair Stylist

Sandra is hair stylist, Natural Tech Expert (expert in het behandelen en herkennen van allerlei hoofdhuidproblemen) én folie expert. Als stagiaire kwam ze jaren geleden bij ons en is (gelukkig) gebleven. Haar passies zijn kleuren en wenkbrauwen. Zij geeft dan ook de speciale eyebrow treatment. Haar hobby’s zijn shoppen en sushi eten.

Favoriete product: Davines Dry Texturizer. Het is een fijne, droge spray die textuur aan je haar geeft. Het maakt je haar stug, zodat het beter in model blijft.

Melissa

Melissa

Senior Stylist

Melissa is per 1 juli jl. Senior Stylist met ruime ervaring en is erg goed in knippen én föhnen. Haar specialiteit is uw haar tijdens het föhnen te polijsten, wat zorgt voor een prachtige glans. Ze houdt van koken & shoppen en is zwanger van haar eerste kindje. Eind maart gaat ze daarom voor vier maanden met verlof.

Favoriete product: Aveda Pure Abundance shampoo. Deze shampoo geeft extra volume aan het haar en zorgt ervoor dat je haar steviger aanvoelt.

Kim

Kim

Frontdeskmanager

Kim is onze frontdeskmanager en verantwoordelijk voor u, onze klant. Én zij is Natural Tech Expert (expert in het behandelen en herkennen van allerlei hoofdhuid problemen). Ze beheert de planning, de retail en stuurt de medewerkers aan. Zij is de gastvrouw in ons bedrijf. Ze houdt van boeken schrijven, cabaret, yoga, haar man en haar 2 kinderen.

Favoriete product: Davines Oi conditioner. Dit product maakt het haar zacht, zonder het te verzwaren. En beschermt het haar tegen de hitte van de krultang en de geur is heerlijk!

Jodie

Jodie

Hair Stylist

Jodie heeft haar studie aan de beste opleiding van Nederland: B Academy in Amsterdam succesvol afgerond. We boffen heel erg met haar! Haar specialiteit is het knippen van kinderen en heren. Ze neemt ons veel werk uit handen en heeft zich inmiddels onmisbaar gemaakt met haar skills voor kleurtechnieken. Jodie is spontaan en heel gezellig.

Favoriete product: Davines Liquid Spell. Deze krachtige mousse geeft body, voeding en een mooie natuurlijke glans aan je haar. Het haar blijft beweeglijk.

Indra

Indra

Master Colorist & Senior Haarstylist

Indra is haar carrière in 2010 bij Tourmaline begonnen en heeft sinds 2012 voor verschillende grote bedrijven en kappersmerken gewerkt als educator/trainer en is gespecialiseerd in kleur. Sinds maart 2018 is Indra weer terug bij ons als master colorist. Ze is iedere donderdag aanwezig van 09.00 tot 21.00 uur. Daarnaast werkt zij nog steeds backstage bij shows en geeft ze presentaties en trainingen aan kappers door het hele land!

Favoriete producten: Davines Tranquillity. Een uitgebreide bad- en douchelijn met als absolute favoriet de geurstokjes, home-spray en kaars.

Shirley

Shirley

Young Professional

Shirley is onze jongste aanwinst. Zij heeft als ambitie om de beste kapper van Tourmaline te worden. Ze loopt stage 4 dagen in de week en traint daarnaast 2 ochtenden per week. Een echte doorzetter. Knippen mag ze natuurlijk nog niet maar ze kan heel goed fohnen en ze zet een enkelvoudige kleuring heel precies in. Wij zijn blij met deze kanjer. Een veelbelovend talent.

Favoriete product: Davines Oi shampoo. Dit product herstelt het haar, maakt zacht maar niet slap en het ruikt heerlijk!

Karin

Karin

Master Stylist & Eigenaresse

Master Stylist in hart en ziel. Verknocht aan natuurlijke producten. De missie van Karin is: "Employees first, than customers". Door haar team te coachen en verantwoording te laten nemen voor elkaar ontstaat er een hechte groep gemotiveerde meiden met een dosis passie voor het bedrijf waar ze voor werken. En dat is haar passie. Tourmaline wordt gedragen door de mensen achter Tourmaline. Daar is ze trots op én daar gaat ze voor. Dag in, dag uit.

Favoriete product: Karin vindt alle producten die ze in haar salon gebruikt en verkoopt fantastisch.

© Copyright - Tourmaline | Powered by ShareAll