Wij zijn er voor u!

Bij Tourmaline werken gespecialiseerde kappers volgens de laatste trends en technieken. Onze medewerkers volgen regelmatig trainingen om op de hoogte te blijven. Kwaliteit staat bij ons hoog op de agenda.

Wij nemen graag de tijd voor u. Uw ontspanning staat voor ons voorop. Dat merkt u zodra u bij ons binnen stapt, maar bijvoorbeeld ook terwijl wij uw haren wassen. U krijgt dan namelijk een heerlijke stoelmassage. Daarnaast verwennen wij u graag met heerlijke koffie, verse Avedathee met altijd iets lekkers.

Wij werken met producten van Davines en Aveda.

afspraak maken
Karin

Karin

Master Stylist & Eigenaresse

Master Stylist in hart en ziel. Verknocht aan natuurlijke producten. De missie van Karin is: "Employees first, than customers". Door haar team te coachen en verantwoording te laten nemen voor elkaar ontstaat er een hechte groep gemotiveerde meiden met een dosis passie voor het bedrijf waar ze voor werken. En dat is haar passie. Tourmaline wordt gedragen door de mensen achter Tourmaline. Daar is ze trots op én daar gaat ze voor. Dag in, dag uit.

Kim

Kim

Frontdeskmanager

Na mijn middelbare school wist ik niet wat ik wilde gaan doen, dus koos ik voor de kappersopleiding. Na een tijd bleek ik daar niet voldoende uitdaging in te vinden en ben ik de opleiding schoonheidsspecialiste gaan volgen en begon ik een eigen schoonheidssalon. Na 5 jaar werd ik zwanger en ben ik gestopt met mijn schoonheidssalon.
Maar ik wilde geen fulltime mama zijn. Ik ging dus op zoek naar een parttime baan en ben na een aantal omzwervingen bij Tourmaline terecht gekomen.

Karin was op zoek naar een receptioniste en een planner. Een goed georganiseerde agenda geeft rust voor iedereen. Ik werd de nieuwe frontdeskmanager en dit past heel goed bij mij.

Als gastvrouw ontvang ik de klant, ik plan de afspraken en ben ik verantwoordelijk voor de inkoop, aftersales en de vakantiedagen. Een mooie uitdaging. Tourmaline is erg passend voor mij, omdat we werken met natuurlijke haarproducten en we zorgen voor de wereld waarin we leven!

Kim

Kim

Senior Stylist

Ik groeide op in de kapsalon, en nam deze passie van mijn moeder over. Met inmiddels 15 jaar ervaring bij Tourmaline is de passie voor het kappersvak alleen maar gegroeid. Een kapsel maken dat bij iemand past maakt iemand van binnen en buiten mooier!!

Het knippen van een perfecte coupe, mooie kleuringen maken en prachtige hair-weaves zetten zijn mijn specialiteiten.

Ik wordt blij van nieuwe modetrends, online shoppen, de lente, the golden hour light en thee met chocolade.

Als ik niet met HAAR bezig dan kruip ik achter mijn camera, want ik heb een grote liefde voor fotografie en natuurlijk voor mijn man en zoontjes Mac & Lewis.

Kimberly

Kimberly

Senior Stylist & Master Colorist

Als klein meisje wist ik al snel dat ik het kappersvak in wilde. Ik ben begonnen als stagiaire bij Tourmaline en nooit meer weggegaan.

Met bijna 12 jaar ervaring geniet ik nog altijd van het mooier maken van onze klanten. Knippen, hairweaves, make-up maar vooral kleuren is mijn grote passie!

Als master colorist mag ik altijd weer de mooiste creaties maken. De juiste kleur versterkt de coupe waardoor de klant zich mooier en zelfverzekerder voelt.

Mij kan je echt blij maken met sushi, lekkere koffie, gezellige uitjes met vriendinnen en shoppen!!
Maar het allermeeste houd ik van mijn vriend en m’n zoontje Daley!

Sandra

Sandra

Senior Stylist

Ik was 14 jaar en toen wist ik het al, ik wil kapster worden. Vanaf die leeftijd ben ik ook iedere zaterdag in een kapsalon gaan werken.

Op mijn 16de ben ik begonnen als stagiaire bij Tourmaline en is mijn liefde voor het kappersvak verder gegroeid.
Vooral kleuren is mijn specialiteit, maar knippen en föhnen vind ik natuurlijk ook leuk om te doen. Als de klant blij is, ben ik dat ook.

In mijn vrije tijd ga ik graag uit eten en shoppen en ben ik dolgelukkig met mijn vriend en hondje Binkie.

Indra

Indra

Master Colorist & Senior Haarstylist

Indra is haar carrière in 2010 bij Tourmaline begonnen en heeft sinds 2012 voor verschillende grote bedrijven en kappersmerken gewerkt als educator/trainer en is gespecialiseerd in kleur. Sinds maart 2018 is Indra weer terug bij ons als master colorist. Ze is iedere donderdag aanwezig van 09.00 tot 18.00 uur. Daarnaast werkt zij nog steeds backstage bij shows en geeft ze presentaties en trainingen aan kappers door het hele land!

Melissa

Melissa

Senior Stylist

Ik zit sinds 2010 in het kappersvak en sinds 2017 werk ik bij Tourmaline. Hier kan ik verder groeien en mijn specialiteiten nog meer ontwikkelen zoals knippen, kleuren en fohnen!

Ik knip graag korte kapsels maar lang haar vind ik ook leuk, vooral fohnen of met de krultang in model brengen.

Mijn hobby’s zijn winkelen en lekker op vakantie gaan. Verder houd ik van leuke dingen doen met mijn vriend en dochtertje of samen met de hele familie.

Ik kijk er naar uit om uw haren te mogen doen!

Shirley

Shirley

Hair Stylist

De liefde voor het kappersvak heb ik overgenomen van mijn moeder. Vanaf mijn 4de jaar was ik altijd al graag met haren bezig en wilde ik mijn moeder graag helpen in de kapsalon. Later heeft mijn moeder mij de kneepjes van het vak geleerd nog voor ik naar de kappersopleiding ging.

Na mijn opleiding ben ik bij Tourmaline gaan werken en is de liefde voor het kappersvak alleen maar groter geworden. Ik train nog steeds waardoor ik meer en meer ervaren wordt.

Het leukste vind ik kleuren en het Barber vak. Highlights, balayages en stoere mannenkapsels maken zijn mijn specialiteit. Ik houd ervan om mijn klanten tevreden de deur uit te zien gaan.

Buiten mijn werk om ben ik graag met mijn vriendinnen samen waar ik veel leuke dingen mee doe, zoals genieten van een heerlijke vakantie, leuke feestjes, dagjes weg, en nog veel meer.

Denise

Denise

Hair Stylist

Al sinds ik jong was, was ik altijd met haren bezig, dus ben ik na mijn school begonnen met een opleiding om van mijn hobby mijn beroep te maken.

Dat is gelukt, ik heb veel geleerd en ervaren en ben vooral hier binnen Tourmaline opgebloeid als hairstyliste. Elk kapsel zie ik altijd als een soort puzzel, die je met veel aandacht in elkaar moet zetten en dat doe ik dan ook heel graag.

Ik heb ook een passie voor haarkleuringen en ik maak graag mooi lang haar door middel van hairweaves en tapes.

Als ik niet met mijn werk bezig ben, probeer ik sportief bezig te zijn, ontspan ik lekker met Netflix, lees ik verhalen en shop, reis of ik eet ik met vriendinnen en familie.

Senna

Senna

Young Professional

Senna is de jongste telg van het team. Zij zit nog op school en wordt daarnaast door ons opgeleid. Een rustig lief meisje met veel aandacht voor haar werk. Zij kan heerlijke wasmassages geven. Zij zorgt voor de was, ruimt op, maakt schoon en zorgt voor koffie of thee. Kortom onmisbaar.

© Copyright - Tourmaline | Powered by ShareAll