Wij zijn er voor u!

Bij Tourmaline werken gespecialiseerde kappers volgens de laatste trends en technieken. Onze medewerkers volgen regelmatig trainingen om op de hoogte te blijven. Kwaliteit staat bij ons hoog op de agenda.

Wij nemen graag de tijd voor u. Uw ontspanning staat voor ons voorop. Dat merkt u zodra u bij ons binnen stapt, maar bijvoorbeeld ook terwijl wij uw haren wassen. U krijgt dan namelijk een heerlijke stoelmassage. Daarnaast verwennen wij u graag met heerlijke koffie, verse Avedathee met altijd iets lekkers.

Wij werken met producten van Davines en Aveda.

afspraak maken
Kimberly

Kimberly

Senior Stylist & Master Colorist

Kimberly is senior stylist en master colorist. Zij werkt sinds 2007 bij Tourmaline. Ze kan heel goed knippen, maar haar passie is kleuren. Dat kan ze heel goed en daar mag ze trots op zijn! Dat zijn wij ook!! Haar hobby’s zijn sporten en gezellige uitjes met haar vriendinnen. Haar grote trots is haar zoontje Daley!

Favoriete product: Davines Volu Mist. Dit product geeft extra volume en stevigheid, zonder dat je haar hard of zwaar wordt.

Kim

Kim

Senior Stylist

Kim is senior stylist. Ze werkt vanaf het eerste uur bij Tourmaline. Naast knippen en kleuren kan ze ook heel goed fotograferen. Alle foto’s van het team zijn door haar gemaakt. Qua hobby’s houdt Kim van shoppen, lekker eten en knuffelen met haar zoontjes Mac en Lewis.

Favoriete product: Davines Nourishing Vegetarian Miracle Conditioner. Dit haarmasker hydrateert en verzwaart het haar niet, zelfs je krullen blijven goed zitten.

Sandra

Sandra

Hair Stylist

Sandra is hair stylist, Natural Tech Expert (expert in het behandelen en herkennen van allerlei hoofdhuidproblemen) én folie expert. Als stagiaire kwam ze jaren geleden bij ons en is (gelukkig) gebleven. Haar passies zijn kleuren en wenkbrauwen. Zij geeft dan ook de speciale eyebrow treatment. Haar hobby’s zijn shoppen en sushi eten.

Favoriete product: Davines Dry Texturizer. Het is een fijne, droge spray die textuur aan je haar geeft. Het maakt je haar stug, zodat het beter in model blijft.

Melissa

Melissa

Senior Stylist

Melissa is Senior Hairstylist met ruime ervaring en is erg goed in knippen én föhnen. Haar specialiteit is uw haar tijdens het föhnen te polijsten, wat zorgt voor een prachtige glans. Ze is onlangs bevallen van een mooi meisje met de naam Mia. Zij heeft nog zwangerschaps verlof tot begin augustus 2019.

Favoriete product: Aveda Pure Abundance shampoo. Deze shampoo geeft extra volume aan het haar en zorgt ervoor dat je haar steviger aanvoelt.

Kim

Kim

Frontdeskmanager

Kim is onze frontdeskmanager en verantwoordelijk voor u, onze klant. Én zij is Natural Tech Expert (expert in het behandelen en herkennen van allerlei hoofdhuid problemen). Ze beheert de planning, de retail en stuurt de medewerkers aan. Zij is de gastvrouw in ons bedrijf. Ze houdt van cabaret, schilderen en met vriendinnen een wijntje drinken.Haar trots zijn haar man en 2 kinderen.

Favoriete product: Davines Oi conditioner. Dit product maakt het haar zacht, zonder het te verzwaren. En beschermt het haar tegen de hitte van de krultang en de geur is heerlijk!

Denise

Denise

Salonassistent

Denise is een leuke, creatieve collega. Ze is nog in training, maar heeft al verschillende modules afgerond. Alle kleuringen, vlechten en hairweaves zijn bij haar in goede handen. Ze houdt van lezen, reizen en verschillende culturen en kunst beleven.

Favoriete product: Van Davines, uit de lijn Your Hair Assistent de blow dry primer. Een heerlijke föhnlotion die het haar meer stevigheid geeft bij het föhnen.

Indra

Indra

Master Colorist & Senior Haarstylist

Indra is haar carrière in 2010 bij Tourmaline begonnen en heeft sinds 2012 voor verschillende grote bedrijven en kappersmerken gewerkt als educator/trainer en is gespecialiseerd in kleur. Sinds maart 2018 is Indra weer terug bij ons als master colorist. Ze is iedere donderdag aanwezig van 09.00 tot 18.00 uur. Daarnaast werkt zij nog steeds backstage bij shows en geeft ze presentaties en trainingen aan kappers door het hele land!

Favoriete product: Davines Tranquillity. Een uitgebreide bad- en douchelijn met als absolute favoriet de geurstokjes, home-spray en kaars.

Shirley

Shirley

Young Professional

Shirley is young professional. Zij knipt kinderen, zet enkelvoudige en duo kleuringen. Ze traint iedere week op modellen en is daar heel fanatiek in. Wij zijn blij met deze kanjer. Een veelbelovend talent! Shirley houdt van feestjes, shoppen en op vakantie gaan.

Favoriete product: Van Noir de
"grand opening", een micro mousse voor meer volume.

Senna

Senna

Stagiaire

Senna is de jongste telg van het team. Zij zit nog op school en wordt daarnaast door ons opgeleid. Een rustig lief meisje met veel aandacht voor haar werk. Zij kan heerlijke wasmassages geven. Zij zorgt voor de was, ruimt op, maakt schoon en zorgt voor koffie of thee. Kortom onmisbaar.

Favoriete product: Replumping shampoo van Davines, vult het haar op en geeft meer volume.

Karin

Karin

Master Stylist & Eigenaresse

Master Stylist in hart en ziel. Verknocht aan natuurlijke producten. De missie van Karin is: "Employees first, than customers". Door haar team te coachen en verantwoording te laten nemen voor elkaar ontstaat er een hechte groep gemotiveerde meiden met een dosis passie voor het bedrijf waar ze voor werken. En dat is haar passie. Tourmaline wordt gedragen door de mensen achter Tourmaline. Daar is ze trots op én daar gaat ze voor. Dag in, dag uit.

Favoriete product: Karin vindt alle producten die ze in haar salon gebruikt en verkoopt fantastisch.

© Copyright - Tourmaline | Powered by ShareAll