Wij zijn er voor u!

Bij Tourmaline werken gespecialiseerde kappers volgens de laatste trends en technieken. Onze medewerkers volgen regelmatig trainingen om op de hoogte te blijven. Kwaliteit staat bij ons hoog op de agenda.

Wij nemen graag de tijd voor u. Uw ontspanning staat voor ons voorop. Dat merkt u zodra u bij ons binnen stapt, maar bijvoorbeeld ook terwijl wij uw haren wassen. U krijgt dan namelijk een heerlijke stoelmassage. Daarnaast verwennen wij u graag met heerlijke koffie, verse Avedathee met altijd iets lekkers.

Wij werken met producten van Aveda.

afspraak maken
Kimberly

Kimberly

Senior Stylist & Master Colorist

Kimberly is senior stylist en master colorist. Zij werkt sinds 2007 bij Tourmaline. Ze kan heel goed knippen, maar haar passie is kleuren. Dat kan ze heel goed en daar mag ze trots op zijn! Dat zijn wij ook!! Haar hobby’s zijn sporten en gezellige uitjes met haar vriendinnen.

Kim

Kim

Senior Stylist

Kim is senior stylist. Ze werkt vanaf het eerste uur bij Tourmaline. Op dit moment geniet ze van haar zwangerschapsverlof t/m half december. Haar passies zijn haarstyling en fotografie. Qua hobby’s houdt Kim van shoppen, lekker eten en knuffelen met haar zoontje Mac.

Sandra

Sandra

Hair Stylist

Sandra is hair stylist, Natural Tech Expert (expert in het behandelen en herkennen van allerlei hoofdhuidproblemen) én folie expert. Als stagiaire kwam ze jaren geleden bij ons en is (gelukkig) gebleven. Haar passies zijn kleuren en wenkbrauwen. Zij geeft dan ook de speciale eyebrow treatment. Haar hobby’s zijn shoppen en sushi eten.

Melissa

Melissa

Senior Stylist

Melissa is per 1 juli jl. Senior Stylist met ruime ervaring en is erg goed in knippen én föhnen. Haar specialiteit is uw haar tijdens het föhnen te polijsten, wat zorgt voor een prachtige glans. Ze houdt van koken & shoppen.

Kim

Kim

Frontdeskmanager

Kim is onze frontdeskmanager en verantwoordelijk voor u, onze klant. Én zij is Natural Tech Expert (expert in het behandelen en herkennen van allerlei hoofdhuid problemen). Ze beheert de planning, de retail en stuurt de medewerkers aan. Kortom de logistiek van Tourmaline. Zij is de gastvrouw in ons bedrijf. Ze houdt van cabaret, yoga, haar man en haar 2 kinderen. Ook schrijft ze boeken en gaat regelmatig met vriendinnen gezellig een wijntje drinken.

Jodie

Jodie

Hair Stylist

Jodie heeft haar studie aan de beste opleiding van Nederland: B Academy in Amsterdam succesvol afgerond. We boffen heel erg met haar! Haar specialiteit is het knippen van kinderen en heren. Ze neemt ons veel werk uit handen en heeft zich inmiddels onmisbaar gemaakt! Op dit moment traint ze heel hard met kleurtechnieken. Jodie is spontaan en heel gezellig.

Indra

Indra

Master Colorist & Senior Haarstylist

Indra is haar carrière in 2010 bij Tourmaline begonnen en heeft sinds 2012 voor verschillende grote bedrijven en kappersmerken gewerkt als educator/trainer en is gespecialiseerd in kleur. Sinds maart 2018 is Indra weer terug bij ons als master colorist. Ze is iedere donderdag aanwezig van 09.00 tot 21.00 uur. Daarnaast werkt zij nog steeds backstage bij shows en geeft ze presentaties en trainingen aan kappers door het hele land!

Shirley

Shirley

Young Professional

Shirley is onze jongste aanwinst. Zij heeft als ambitie om de beste kapper van Tourmaline te worden. Ze loopt stage 4 dagen in de week en traint daarnaast 2 ochtenden per week. Een echte doorzetter. Knippen mag ze natuurlijk nog niet maar ze kan heel goed fohnen en ze zet een enkelvoudige kleuring heel precies in. Wij zijn blij met deze kanjer. Een veelbelovend talent.

Karin

Karin

Master Stylist & Eigenaresse

Master Stylist in hart en ziel. Verknocht aan natuurlijke producten. De missie van Karin is: "Employees first, than customers". Door haar team te coachen en verantwoording te laten nemen voor elkaar ontstaat er een hechte groep gemotiveerde meiden met een dosis passie voor het bedrijf waar ze voor werken. En dat is haar passie. Tourmaline wordt gedragen door de mensen achter Tourmaline. Daar is ze trots op én daar gaat ze voor. Dag in, dag uit.

© Copyright - Tourmaline | Powered by ShareAll