Openingstijden

MA 09:00 – 18:00
DI 09:00 – 21:00
WO 09:00 – 18:00
DO 09:00 – 18:00
VR 08:30 – 18:00
ZA 08:30 – 13:00

HAARBEHANDELINGEN

AANDACHT
VOOR JOUW
HAAR

|   MAAK EEN AFSPRAAK   |

HAARBEHANDELINGEN

Voor vrouwen en mannen

KLEUREN

Wij zijn gespecialiseerd in haarkleuringen. Kleuren is een vakmanschap dat wij tot in de puntjes beheersen. Dit betekent dat wij in staat zijn jouw persoonlijkheid kleur te geven. Stralend loop jij naar buiten!

KNIPPEN & FÖHNEN

Samen met onze topkappers bespreek jij jouw wensen. We bekijken de mogelijke kapsels aan de hand van jouw gezichtsvorm en persoonlijkheid. Knippen is als ontwerpen; we maken een ontwerp op maat dat echt bij jou past.

HAARVERLENGING

Voor voller of langer haar ben je bij ons aan het juiste adres. Met diverse technieken creëren we een weelderige haarbos, niet van echt te onderscheiden. Wat je wensen of budget ook zijn, samen vinden we de haarbos van jouw dromen.

HIGHLIGHTS
BLOND HAAR

Grijs blond, warm blond, wit blond of roze blond: blond is een ongekend populaire haarkleur. Blonderen komt heel nauw. Precies de juiste kleur krijgen met behoud van de kwaliteit van je haar is een kunst die wij verstaan. Dus blondjes; bij ons ben je aan het juiste adres!

HAARKWALITEIT
VERBETEREN

Heb je last van droog haar of een jeukende hoofdhuid? Wat je uitdaging ook is; na een kosteloze analyse geven we je kundig advies. Want ja, met de juiste behandeling en producten zijn je haar en hoofdhuid in een mum van tijd weer in topkwaliteit.

WENKBRAUWEN
& MAKE-UP

Je nieuwe kapsel komt extra tot zijn recht met volle en gevormde wenkbrauwen. Maak van je hele gezicht een eye-catcher en boek een wenkbrauwbehandeling. En in onze makeup corner? Daar krijg je passend advies over onze makeup producten.