Openingstijden

MA 09:00 – 18:00
DI 09:00 – 21:00
WO 09:00 – 18:00
DO 09:00 – 18:00
VR 09:00 – 18:00
ZA 09:00 – 15:00

TOURMALINE HAIR ACADEMY
EEN VAKKUNDIGE
KAPPER IS EEN
NIEUWSGIERIGE
KAPPER

Never stop learning

ONZE TRAININGEN

Voor kappers die willen vernieuwen

TRENDS
SEASONING

Twee keer per jaar geven wij een ‘Trends seasoning’ training. Eén voor de lente en zomer trends en één voor de herfst en winter trends. Hierin komen de nieuwste trends op het gebied van haarkleuringen aan bod. In de ochtend bespreken we het trendreport. In de middag gaan we de trends toepassen op modellen. Je leert in deze workshop trends te personaliseren voor jouw klant. We kijken hierbij naar gezichtsvorm, huidskleur en het totaalplaatje.

|   INSCHRIJVEN   |

HIGHLIGHT
TECHNIQUES

Highlights worden vaak op dezelfde manier ingezet. Tijdens deze training leer je bewuster naar de plaatsing van je highlights te kijken.
Waar wil je volume creëren door middel van het plaatsen van een lichte kleur? Wat is het verschil tussen babylights, weaves, slices en strandlights en welk effect bereik je ermee? In deze training bespreken we theorie en gaan we praktisch aan de slag. Hierna ben jij in staat nog meer effect te creëren.

|   INSCHRIJVEN   |

BALAYAGE
POPULAIR

Balayage is momenteel een populaire haarkleuring. Bij balayage is een mooie overloop van donker naar licht cruciaal. Tijdens deze training leer je hoe je een balayage, foilayage en een mooie faceframing/moneypiece inzet bij jouw klanten. Ook kijken we hierbij naar de gezichtsvorm van jouw klanten om deze vorm van haarkleuring te personaliseren.

|   INSCHRIJVEN   |

COLOUR
PLACEMENT

Onze kleuradviezen tijdens trainingen zijn gepersonaliseerd, maar tijdens deze training gaan we nog verder de diepte in. Wat betekenen donkere en lichte kleuren voor de gezichtsvorm en coupe van je klant? Welke invloed heeft een warme of koele kleur? Kleurenpsychologie en kleurenleer komen tijdens deze training aan bod. Na een theoretische ochtend gaan we in de middag praktisch aan de slag met modellen.

|   INSCHRIJVEN   |

INDRA:
INTERNATIONAAL
BEKEND TRAINSTER

INDRA:
INTERNATIONAAL
BEKEND TRAINSTER

Tourmaline Hair Academy wordt geleid door Indra. Indra verzorgt al jaren
op freelancebasis – voor vooraanstaande kappersmerken – allround
educatie voor kappers. Zowel nationaal als internationaal wordt zij vanwege
haar kijk op het kappersvak geroemd. Daarnaast werkt zij backstage
bij shows en geeft ze presentaties en trainingen aan kappers door
het hele land. Een training van Indra staat garant voor vakmanschap,
praktische toepasbaarheid en… een eigentijdse kijk op het kappersvak!

|   INSCHRIJVEN   |