Openingstijden

MA 09:00 – 18:00
DI 09:00 – 21:00
WO 09:00 – 18:00
DO 09:00 – 18:00
VR 08:30 – 18:00
ZA 08:30 – 13:00

Tourmaline Business

give your business a boost

Je bent een harde werker met een voorliefde voor het kappersvak. Het liefste heb je de hele dag een schaar in je handen. Toch zijn het meestal de touwtjes die je in handen moet nemen. Inkoop, planning, marketing, financiën en de aansturing van je team; het kost kruim. Je team is je werkkapitaal, maar waarschijnlijk ook je kopbreker. Financieel inzicht is belangrijk, maar je intuïtie als vakman of vrouw ook. Je houdt de hand op de knip, terwijl je weet dat je moet investeren in promotie, maar waar begin je? Ondernemen is keuzes maken en knopen doorhakken. Het is soms breken met tradities en nieuwe veranderingen omarmen. Dat is niet altijd makkelijk, zeker als je geen klankbord hebt.

Daarom is er voor jou:
Tourmaline Boost your Business

Tourmaline Boost your Business is een dienst, waarbij we beginnen met een ‘Boost your Business Check’. Hierdoor krijgen we inzicht in de zwaktes en sterktes van je salon, van jou als ondernemer en van je team. We signaleren groeikansen en komen met een praktisch plan van aanpak. Na ons onderbouwde advies kunnen we je helpen op het gebied van financiën en administratie en het ontwikkelen van jezelf en je team. Hierdoor krijg je beter inzicht in de financiële status en groeipotentie van je salon, verminder je ziekteverzuim en vergroot je het plezier op de werkvloer. Ook klop je bij ons aan voor advies over hoe je jouw potentiële klanten beter bereikt en hoe je meer marge maakt.

Voor wie
Tourmaline Boost your Business is speciaal ontwikkeld voor saloneigenaren die willen groeien en ontwikkelen. Voor gepassioneerde vakmannen en -vrouwen die niet goed weten waar te beginnen, maar die wel, op basis van data, hun salon willen transformeren tot een eigentijdse, succesvolle onderneming. Ben jij die ondernemer of manager die kritisch naar zichzelf durft te kijken en leergierig is? Dan is Tourmaline Boost your Business voor jou geknipt.

Boost your Business check
We beginnen standaard met een uitvoerige salon check. Deze check bestaat uit:

 • Een inventarisatie in jouw salon. In een halve dag lopen we graag rond en kort mee, nemen we je cijfers onder de loep en praten we met jou en het team.
 • Kritische, vertrouwelijke, analyse van jouw administratie door onze financieel expert.
 • Binnen tien werkdagen ontvang je ons rapport met aanbevelingen.
 • Presentatie van jouw rapport in onze belevingssalon.

Boost your Business ondersteunin
Na de Boost your Business Check kun je bij ons aankloppen voor advies en praktische ondersteuning op het gebied van:

 • Het coachen en ontwikkelingen van jezelf en jouw team
 • Financiën en dagelijkse administratie
 • Bedrijfsvoering
 • Trainingen
 • Groei van je onderneming en omzet
 • Marketing
 • Klantreis en werkprocessen in de salon

Op basis van de check geven we je hiervoor gerichte tarieven.


Workshop
Medewerker van de toekomst
‘De knip d’r in’

Hoe ziet het team van de toekomst eruit en hoe creëer je deze? Ben je benieuwd naar het antwoord hierop, schrijf je dan in voor deze training. Tijdens deze workshops word je geïnspireerd door kappers businesscoach Karin en coach persoonlijke ontwikkeling Sharon. Het is een uitgelezen kans om laagdrempelig kennis te maken met onze Boost your Business mogelijkheden en om met nieuwe ideeën naar huis te gaan. Je leert wat medewerkers in de toekomst van jou als werkgever en de salon als werkterrein verwachten. Ook vertellen Karin en Sharon je hoe je het ziekteverzuim verlaagt, je team motiveert en het werkplezier vergroot. Ben voorbereid op de toekomst en creëer jouw powerteam!

Kosten 249,-

Data: Data in overleg.