Openingstijden

MA 09:00 – 18:00
DI 09:00 – 21:00
WO 09:00 – 18:00
DO 09:00 – 18:00
VR 09:00 – 18:00
ZA 09:00 – 15:00

Light The Way Aveda Tourmaline

Light the way kaarsen van Aveda

Bij Tourmaline in Waalre werken we al jaren met Aveda producten. Omdat het de beste producten zijn op ons vakgebied. En we willen alleen het beste voor onze klanten! Maar ook omdat de missie & visie van Aveda ons heel erg aanspreekt, motiveert én inspireert:

“De visie van Aveda is om schoonheid, milieu en welzijn met elkaar te verbinden. De missie van Aveda is te zorgen voor de wereld waarin we leven, van de producten die ze maken tot de wijze waarop ze iets teruggeven aan de samenleving. Ze streven ernaar een voorbeeld te zijn voor milieuleiderschap en verantwoordelijkheid, niet alleen in de wereld van schoonheid, maar overal ter wereld.”

Alle producten van Aveda worden professioneel ontwikkeld, klinisch getest en vervaardigd met groot respect voor de aarde. En dat spreekt ons aan. En we hopen u ook!

Earth Day 2016

22 april is het voor de 46ste keer Earth Day. Ter ere van deze dag wijdt Aveda de hele maand april aan het eren, vieren en het verwerven van fondsen om de aarde en haar bevolking te beschermen.

Tourmaline draagt ook graag haar steentje hieraan bij. Dat doen we natuurlijk al door het gebruiken van Aveda producten, maar ook door het verkopen van producten die werkelijk iets bijdragen aan de visie en missie van Aveda.

Zo zijn er deze maand prachtige kaarsen te koop waarmee u echt iets kunt betekenen voor anderen. De Light The Way kaarsen, verkrijgbaar bij Tourmaline.

Light The Way kaarsen

Als onderdeel van de april-maand, die in het teken staat van Earth Day, schenkt Aveda 100% van de aankoopprijs (€15) van Light The Way candles aan Global Greengrant Fund voor water projecten over de hele wereld. De afgelopen 9 jaar heeft Aveda meer dan $ 11 miljoen ingezameld met de “Light The Way” kaarsen.

De “Light The Way” kaarsen ruiken heerlijk! Ze verspreiden de geur van een warm, kruidig aroma met gecertificeerde biologische gember en gember lelie geteeld in India. Leuk om uzelf en anderen cadeau te doen!

Tourmaline Light The Way

Wat gebeurt er met de opbrengsten

Om u een voorbeeld te geven:

Met de opbrengsten van één jaar uit de verkoop van “Light The Way” kaarsen is een watersysteem gebouwd voor 800 inwoners uit Umbari, India. Dit watersysteem blijft zeker 20 jaar in tact. Met de opbrengst van één kaars, helpt u dus een familie van 6 personen in India aan 6 maanden schoon drinkwater. Ongelooflijk hè?

Wat kunt u verder doen

Wat kunt u zelf doen om een bijdrage te leveren aan het beschermen van schoon water voor iedereen? We hebben vier tips voor u:

  • Douche drie minuten minder. Daarmee bespaart u 22,7 liter water, pér douchebeurt.
  • Zet uw wasmachine en vaatwasser pas aan als ze vol zijn.
  • Sla minimaal één keer per week vlees over. De productie van een kilo rundvlees vereist 15.000 liter water, een kilo varkensvlees 6.000 liter water en een kilo kip 4.300 liter water.
  • Doe de kraan uit als u uw tanden poetst. Bespaar hiermee 15-38 liter water per dag.

We hopen dat we u geïnspireerd hebben om zorgvuldig(er) met water om te gaan. En natuurlijk om deze maand bij ons langs te komen voor een Light The Way Candle. We hopen u snel weer te zien bij Tourmaline.