Openingstijden

MA 09:00 – 18:00
DI 09:00 – 21:00
WO 09:00 – 18:00
DO 09:00 – 18:00
VR 08:30 – 18:00
ZA 08:30 – 13:00

Nooit meer uitgroei met color wow

Nooit meer uitgroei met Color Wow!

Bij Tourmaline weten we hoe vervelend uitgroei kan zijn. Daarom willen we u niet onthouden dat er een fantastisch product op de markt is om uitgroei tegen te gaan.

Color Wow (de naam alleen is al geweldig) is een mineraalpoeder dat werkt als make-up op de aanzet van uw haar en mengt met uw kleur. Weg uitgroei!

We hebben het hier bij Tourmaline uitvoerig getest en het werkt! Zelfs als je donkere uitgroei lichter wilt maken. Het dekt grijs haar zelfs volledig. Redenen genoeg voor ons om alle verkrijgbare tinten (zeven) van Color Wow in te slaan voor onze klanten!

Uitgroei komt vaak te vroeg

Iedereen herkent wel dat je, zodra de eerste uitgroei tevoorschijn komt, je daar meteen vanaf wilt. En dat begrijpen wij.

Daarom staan we bij Tourmaline altijd voor u klaar. Maar we begrijpen het ook als u niet meteen bij de eerste uitgroei een sprintje naar ons trekt.

Soms komt een kappers afspraak nu eenmaal niet gelegen. Denk maar eens aan de vakantieperiode of als je eerste uitgroei zich een paar dagen (of weken) vóór je volgende geplande kappersbezoek aandient. Dan is Color Wow echt een uitkomst!

Color Wow

De naam zegt het al. WOW. De voordelen op een rijtje:

  • Het geeft niet af
  • Het is waterbestendig, u kunt er zelfs mee zwemmen, pas na een wasbeurt gaat het er uit
  • Geeft een prachtige glans
  • Pigmenten hechten zich aan het haar zodat het niet plakkerig of vet wordt
  • Naast uitgroei verhullen, kun je er ook high- en lowlights mee creëren
  • Het geeft niet af
  • Je kunt het makkelijk overal mee naartoe nemen

Hoe werkt het gebruik van Color Wow

Dekken van grijs haar
Breng het aan op droog en/of gestyled haar. Als u grijze uitgroei wilt dekken, begin dan eerst met een kleine hoeveelheid poeder. Trek het haar met uw vrije hand strak bij de wortel en dep het product op de, nu zichtbare, wortels door vanaf de hoofdhuid naar buiten toe te werken. Blijf dit herhalen totdat de wortels verdwijnen en de kleur er weer als nieuw uitziet.

Verlengen van highlights
Breng het aan op droog en/of gestyled haar. Wanneer u highlights wilt verlengen, gebruik dan de zijkant van het smalle uiteinde van de kwast. Trek het haar met uw vrije hand strak bij de wortel en breng het blonde poeder aan op de plek waar de highlights zijn uitgegroeid, hierdoor wordt de reeds bestaande highlight weer verlengd tot de hoofdhuid.

Ná gebruik van Color Wow
Laat Color Wow Root Cover Up één minuut zitten voordat u uw haar gaat borstelen. Wanneer u te veel van het poeder heeft aangebracht, kunt u het eenvoudig wegblazen met een föhn, of afvegen met het uiteinde van de kwast.

color wow

Demonstratie Color Wow

Mocht je enthousiast zijn, geven we je graag tips en trucs hoe je Color Wow het beste in jouw haar kunt gebruiken. Kom gerust langs in onze salon zodat wij het aan je kunnen demonstreren. Tot snel bij Tourmaline in Waalre!

PS Color Wow is bij ons te koop voor € 39,95. In de maand mei 2016 verkopen wij dit product voor € 34,95.