Openingstijden

MA 09:00 – 18:00
DI 09:00 – 21:00
WO 09:00 – 18:00
DO 09:00 – 18:00
VR 08:30 – 18:00
ZA 08:30 – 13:00

Hairweaves

Fake it till you make it. Waarom ook niet? 

Onlangs werd ik aangesproken door een klant over de nieuwe teamfoto’s op onze website. Ze vroeg me of ik de kapsters op uiterlijk selecteerde. Ze vond mijn teamleden stuk voor stuk prachtig – dat zijn ze ook! – en hun haar was opvallend lang en dik.

Ik moest lachen en vertelde haar dat slechts selecteren op uiterlijk gevaarlijk zou zijn voor mijn business. Mooie kappers geven niet standaard de garantie voor uitstekende knip- en kleurresultaten. Ze liet het onderwerp niet los en vond het wel heel toevallig dat de haarbossen allemaal zo opvallend mooi waren.

De natuur de helpende hand bieden

Ik vertelde haar dat dit niet allemaal echt is. Veel kappers maken gebruik van haarverlenging en haarverdubbeling. Net als de meeste zangeressen, televisievrouwen en andere bekende figuren.Steeds meer vrouwen helpen de natuur een handje. In mijn beleving is daar niets mis mee, zeker niet als je je daardoor zelfverzekerder voelt en iedere ochtend lachend in de spiegel kijkt – en daarna de wereld in.

Sommige van mijn medewerkers hebben prachtige lokken van nature, maar een aantal hebben dat niet. Dan is het voor ons heel eenvoudig om door middel van een hairweave of extensions een mooie volle bos te creëren. Maar haarverlenging of haarverdubbeling is niet alleen voor kappers of beroemde vrouwen. Uiteindelijk droomt iedere vrouw van een volle bos glanzend haar en weelderige lokken en die droom laat je nu heel eenvoudig uitkomen. Gewoon in Waalre.

Volle haardos voor iedereen

Onze topstylisten zijn getraind en gespecialiseerd in haarverlenging en haarverdubbeling. Oftewel; meer volume of lengte of een combinatie daarvan. Zij zorgen ervoor dat vrouwen binnen een uur de salon verlaten met lang en vol haar. De technieken die gebruikt worden zijn niet schadelijk voor je haar, voelen comfortabel aan en zijn onzichtbaar.

Net echt

Het haar waarmee wij werken is 100% natuurlijk en wordt op een haarvriendelijke manier bewerkt. Hierdoor is het niet te onderscheiden van het eigen haar. Loop anders gewoon eens bij ons binnen. Een advies en kop thee is altijd gratis. Wie weet heb je dan binnen een mum van tijd ook zo’n mooie bos haar. Nep of niet, geloof me, dat geeft je zelfvertrouwen een boost (en niemand die het ziet).


Karin Peeters
Tourmaline hair body and wellness