Openingstijden

MA 09:00 – 18:00
DI 09:00 – 21:00
WO 09:00 – 18:00
DO 09:00 – 18:00
VR 08:30 – 18:00
ZA 08:30 – 13:00

Tourmaline neemt Frontdesk Manager aan om beleving klanten te verhogen

Bij Tourmaline vinden we het heel belangrijk dat onze klanten de ultieme ervaring hebben als ze bij ons zijn. Daaronder verstaan we niet alleen een prettig ontvangst en een prachtig kapsel dat bij je past. Maar een beleving; een moment voor jezelf.

We streven er elke dag naar onze service op topniveau te houden. Om dat te kunnen waarborgen is besloten een wijziging te laten plaatsvinden.

Tourmaline maakt enorme groei door

De afgelopen jaren is het team Tourmaline uitgegroeid tot een professioneel team van elf haarstylistes. En er is voldoende ambitie om Tourmaline nog meer te professionaliseren en laten groeien. Vervolgstappen daarvoor worden al genomen.

De groei die ons bedrijf doormaakt, mag de ervaring van onze klanten natuurlijk nooit in de weg staan. We vinden het belangrijk dat onze klanten de aandacht krijgen die ze verdienen.

Vandaar dat we besloten hebben, een nieuwe collega aan te trekken als Frontdesk Manager.

Kim, onze Frontdesk Manager

Per 2 december jl. is Kim aangenomen als Frontdesk Manager. Zij heeft al jaren ervaring als Frontdesk Manager en zal ervoor zorgen dat het onze klanten aan niets ontbreekt.

Dat doet zij door er, zichtbaar en onzichtbaar, voor te zorgen dat het onze klanten aan niets ontbreekt. We durven te stellen dat we er zo voor kunnen zorgen dat we een sfeer creëren die de verwachting van onze klanten ver overstijgt.

We zijn heel blij dat we Kim mochten toevoegen aan ons team. En Kim zelf, heeft ook veel zin om bij en mét ons aan de slag te gaan. Lees hier wat ze er zelf over zegt (onze oren gloeien er nog van):

“Karin vertelde me dat jullie een enthousiast en vast team zijn. Dat jullie enorm loyaal zijn en staan te trappelen om de salon nog meer te professionaliseren. Dat vind ik echt leuk om te horen en dat heeft me er mede toe gezet om deze uitdaging met beide handen aan te pakken. Ik hoop dat ik snel opgenomen zal worden in de groep en dat we als team de salon naar ongekende successen kunnen leiden. Ik kijk er erg naar uit!”

Collega’s Tourmaline blij met nieuwe aanwinst

Voor ons als collega’s is het erg prettig om te weten dat de service die we onze klanten willen bieden, van topniveau blijft. Dat kunnen we blijven garanderen doordat Kim allerlei werkzaamheden uit handen neemt.

Daardoor krijgen we meer tijd om ervoor te kunnen zorgen dat onze klanten prachtig én ontspannen onze salon verlaten.

Welkom Kim!