Openingstijden

MA 09:00 – 18:00
DI 09:00 – 21:00
WO 09:00 – 18:00
DO 09:00 – 18:00
VR 08:30 – 18:00
ZA 08:30 – 13:00

Inspiratie én educatie, uitgangspunt voor ontwikkeling haarstylisten Tourmaline

De trainingen die onze haarstylisten volgen (zowel extern als intern) zijn speciaal ontwikkeld om de kennis, vaardigheden en creativiteit te vergroten. Alle onderdelen uit de trainingen zijn direct toepasbaar in de praktijk!

Op deze manier blijven onze haarstylisten succesvol en halen ze het maximale uit ons fantastische vak.

Als je haar maar goed zit

Een haarstylist helpt in uw zoektocht naar schoonheid. Het is moeilijk uit te leggen; eigenlijk meer een gevoel. Bij Tourmaline gunnen we dat iedereen.

Schoonheid is een compliment aan jezelf. Het verrijkt je geest.

Een haarstylist is een artiest. U kunt een kledingwinkel binnen stappen op zoek naar schoonheid, maar daar zal u hooguit geadviseerd worden. Een haarstylist máákt u mooi.

Er wordt met u gepraat en naar u geluisterd. De band tussen u en uw haarstylist is uniek.

Houd van uw klant

We begrijpen dat uw coupe belangrijk voor u is. En wij waarderen dat onze klanten hun coupe aan ons toevertrouwen. Het is voor ons dan ook heel belangrijk de band tussen onze haarstylisten en onze klanten goed te houden.

Bij Tourmaline werken we volgens deze uitgangspunten:

  • Wees professioneel.
  • Zorg voor nieuwe services.
  • Zorg dat de klant tevreden is. Nee, sterker nog: houd van je klant.

Het doel van onze haarstylisten is om hun werk met zoveel mogelijk passie te doen en zich elke dag weer te concentreren op de klanten van Tourmaline.

Door het geven van inspiratie en educatie aan ons haarstylisten, geven we ze de kans zichzelf te blijven ontwikkelen. Op deze manier kunnen we de hoge kwaliteit, die u van Tourmaline gewent bent, waarborgen.

Uw coupe bij Tourmaline in goede handen

Door onze haarstylisten te trainen op nieuwe knip- en kleurtechnieken, maar ook door te investeren in de persoonlijke ontwikkeling, maken wij kanjers van onze haarstylisten. En daar zijn we trots op!

Wij durven dan ook te stellen dat uw coupe ons verdient!