Openingstijden

MA 09:00 – 18:00
DI 09:00 – 21:00
WO 09:00 – 18:00
DO 09:00 – 18:00
VR 08:30 – 18:00
ZA 08:30 – 13:00

Sun Soul, innovatieve benadering voor zonneproducten

De zon is heerlijk! We worden er allemaal blij van als de zon er is.

We hebben de zon ook heel hard nodig voor bijvoorbeeld de aanmaak van vitamine D. Vitamine D hebben we nodig voor o.a. het functioneren van hersenen, goede werking van de alvleesklier en je weerstand.

Maar we moeten er wel verstandig mee omgaan…

Sun Soul, verstandig genieten van de zon

Sun Soul is een lijn van zonneproducten van het merk Comfort Zone. Tourmaline verkoopt deze prachtige zonneproducten van Comfort Zone in haar salon.

Wij zijn fan van Sun Soul om o.a. de volgende redenen:

  • de formules zijn waterresistent;
  • de texturen zijn ‘dry touch’: ze trekken snel in de huid en laten geen residu achter;
  • garanderen effectieve UVA- en UVB-bescherming.

UVA & UVB bescherming

UVB zorgt ervoor dat je bruin wordt, maar ook dat je verbrandt. UVA komt dieper in de huid en beschadigt daar de huid. Dit zorgt voor rimpels.

Sun Soul is een van de weinige producten die bescherming tegen UVA én UVB biedt.

Sun Soul, veiligheid is key

Comfort Zone biedt een nieuwe benadering voor het gezond en veilig genieten van de zon.

Veiligheid is het keyword. Het nieuwe Sun Soul System is gebaseerd op de nieuwste wetenschappelijke inzichten en op natuurlijke ingrediënten.

De focus van dit biomimetische anti-aging zonnesysteem ligt niet alleen op optimale bescherming van de huid door middel van stabiele SPF’s maar ook op het beschermen van het DNA in de huid, zowel tijdens als na de blootstelling aan de zon.

Comfort Zone heeft een missie

Comfort Zone beschouwt de huid als de spiegel van de geestelijke en lichamelijke gesteldheid en de keuzes die we elke dag maken en heeft een missie:

“Onze missie is het bevorderen van een gezonde en duurzame lifestyle, met bewust gekozen en geavanceerde, wetenschappelijk gebaseerde oplossingen om zichtbare verbeteringen te bieden voor huid, lichaam en geest.”

Filosofie van Comfort Zone

Huidverzorgingsproducten voeden en verzorgen de huid. Om deze reden is Comfort Zone zeer strikt in haar formuleringen en worden alleen de beste ingrediënten van natuurlijke oorsprong en de meest geavanceerde hightech moleculen en dragersystemen geselecteerd.

Ieder ingrediënt is bewust gekozen om maximale werkzaamheid, veiligheid en gebruiksgemak van onze producten te kunnen garanderen.

Siliconen zijn vervangen door natuurlijke, voedende oliën en boters, die dezelfde aangename textuur en “real active beauty” voor de huid garanderen.

Geur

Overeenkomstig de formuleringsfilosofie van Comfort zone wordt de geur afgestemd op het effect van het product. Door het gebruik van lage concentraties zijn de producten aangenaam geurend en mild voor de huid.

De zonbescherming wordt gekenmerkt door een fruitig bouquet met een levendige geur die de vitaliteit opwekt, geschikt voor mannen en vrouwen, terwijl een fruitig bouquet gebalanceerd met musknoten zorgt voor een koesterende, kalmerende geur die de huid verzacht na blootstelling aan de zon.

Duurzaam

De producten van Comfort Zone worden geproduceerd in Italië met groene energie uit duurzame bronnen. De verpakking is geheel recyclebaar en het papier is afkomstig uit verantwoord gemanaged bos.

Mooi meegenomen

Comfort Zone steunt KWF Kankerbestrijding via de verkoop van zonneproducten, onder het motto: “Iedere huid verdient een morgen”.